Coaching met enneagram

Hoewel wij ieder individu als uniek beschouwen en wars zijn van hokjes, biedt het enneagrammodel bijzonder diepgaande inzichten in achter-liggende patronen.   Dit eeuwenoude model geeft de dynamiek weer van o.a. persoonlijkheidsstructuren en processen.

 

Als persoonlijkheidsmodel weer-spiegelt het negen types die unieke combinaties vormen en zo een grondig beeld schetsen van jouw karakter. Inclusief talenten, drijfveren en voorkeursgedrag. Het geeft een kijkje achter je schermen waardoor verbanden helder en bewust worden.

Als procesmodel werpt het licht op waar je momenteel in je proces zit, waar je (steeds) op vastloopt en hoe je dit kunt doorbreken. Een praktisch hulpmiddel bij elke stap naar jouw wensen. En een concrete, verdiep-ende aanvulling op de feedback uit de paardensessie. 

Werken met het enneagram kan zon-der en met paarden. Afhankelijk van de vraag en het aantal sessies maken we samen een plan van aanpak. Dit is in de praktijk vaak een combinatie van paardencoaching en enneagram-sessies. Een effectief en boeiend samenspel!